9. aprillil tuleb meile külla Bar-Buffeé Nikolay Tallinnast. Pirukaid leiab Astri Keskuse esimeselt korruselt, kahe lifti vastas parklapoolsest küljest. Valikus on parimatest paremad magusad ja soolased pirukad.
Hea kook või pirukas – see on tõeline kunst! Valmistamisel on oluline kõik: ainete värskus ja kvaliteet ning kõigi selle valmistajate – kondiitri, ettevalmistaja ja pagari – meisterlikkus ja meeleolu. Bar-buffee Nikolay ei püüa valmistamise käigus midagi lihtsustada – esimese taignasegamise teeb automaat, kõik ülejäänu on käsitöö.
Pirukate valmistamiseks kasutatakse ainult looduslikke aineid, ei mingeid külmutatud tooteid välja arvatud marjad – värskeid marju lihtsalt ei ole talvel kusagilt võtta. Liha, kala, kana – kõik tuleb jahutatult ja värskena! Nende eriline uhkus on pärmi-lehttainas, mille retsepti hoitakse rangelt saladuses.
Bar-buffee Nikolay reegel on lihtne – pirukas on 60% täidist ja ainult 40% tainast. Täna on bar-buffee Nikolay menüüs üle 30 erinevaid magusaid ja soolaseid pirukaid. Pirukaid müüakse nii tervena ehk kilo kaupa kui 125-grammiste tükkidena. Ette saab tellida piruka kaaluga 1,5 kg ja 2 kg.
Pirukaid saab osta kohapealt, aga saab ka ette tellida telefonil 6 732 060 täpsustusega, et soovite piruka kätte saada Narvas.
Tule maiustama laupäeval kell 10-18!