RETSEPT

Hommikused takod Share

Tainas:

160g jahu

240g piima

1spl suhkrut

1tl küpsetuspulbrit

0,5tl soodat

2spl toiduõli

1 muna

Soola


Vahele:

15 viilu sulatatud juustu

15 viilu peekonit

8-10 muna

Hapukurki

Avokaadot

Rohelist sibulat

Soola

Pipart


Kaste:

Majoneesi

Ketšupit

Marineeritud jalapenot


Valmistamine:

Sega omavahel kokku ühtseks tainaks jahu, piim, suhkur, küpsetuspulber, sooda, toiduõli ja muna. Lisa maitse järgi soola. Küpseta keskmisel kuumusel 14cm läbimõõduga kuldsed pannkoogid. Sellest kogusest peaksid saama 10 tükki. Vahetult peale pannkoogi keeramist pannil lisa sellele sulatatud juustu viilud. Ühele pannkoogile läheb 1,5 viilu. Haki peekon pisikesteks tükkideks ning prae pannil krõbedaks. Pane köögipaberile nõrguma. Järgmiseks valmista munapuder, selleks vispelda lahti munad ning maitsesta soola ja pipraga. Valmista pannil keskmisel kuumusel munapuder. Haki hapukurk ja avokaado pisikesteks tükkideks. Kastme jaoks sega vastavalt maitsele oma vahel kokku ketšup ja majonees. Lisa hakitud jalapeno. Nüüd on tako kokku panemise aeg. Võta kätte pannkook nagu tako ja pane selle keskele munapuder, kaste, hapukurk, avokaado, peekon ja hakitud roheline sibul.


Pildid ja retsept: Sandra Daškova

View more