Põhjala Deli

E-L 9-19 P 9-17

Põhjala Deli

E-L 9-19 P 9-17

Põhjala Deli

Põhjala Deli on Balti Jaama turuhoones asuv artisan pagarikojast, kondiitristuudiost ja deliköögist koosnev toidubutiik.

PAGAR - valmistame igapäevaselt artisan pagaritoodeid – focaccia, hapusai, must leib ja mitmed teisi värskeid saiapätse. Valikusse kuuluvad ka erinevate täidistega pärmitaignast Sovieetlikud “baabuška pirukad”, lehttaignast Prantsuse pagaritooted, magusad saiakesed, küpsised, õhikud, grissinid ja kringlid. Pagariahi ajatakse kuumaks juba kell 05.00 et pagarikoja avanedes kell 09.00 värskeltküpsetatud tooteid nautida. Alati värskelt ehk küpsetame päeva jooksul pidevalt uusi küpsetisi juurde.

KONDIITRISTUUDIO - meie kondiitristuudiost saab soetada nii koha peal kui ettetellimisel erinevaid individuaalseid kooke, magusaid suupisteid, komme kui ka torte.

DELI ehk valmistoit - meie deliköögi kokad valmistavad kohe söömiseks erinevaid salateid, badass võileibasid (smorrebrodid, võileivad focaccia põhjal), eelküpsetatud valmistoitu kojuostuks, gurmeetooteid ja snäkke. Meie valikust leiab külaline ka hommikusöögi valikud, smuuti, mahlad ja kuumad kohvijoogid. 

Ettetellimisel valmistab meie deliköök külmlaudasid ja suupisteid erinevate tähtpäevade tähistamiseks.  

Kõik meie tooted valmivad värskelt, otsime alati välja parima hooajalise tooraine ja küpsetame, marineerime, soolame ja valmistame kõik oma tooted täielikult ise.

Read More

Cuce-Camp OÜ (Company registry code: 11374258)
Harju maakond, Kose vald, Kata küla, Kuke-1, 75120

Guide ›

Balti Jaama Turg

Balti Jaama Turg is a unique market in Tallinn and throughout Estonia. In small indoor spaces, traders offer fresh raw materials all year round, and the leading brands of tänavatoidu stand proudly next to each other. rval.

In addition to this, on the second floor you can find antiques, Estonian design and käsitööd , vintage clothes and much more. Of course, there is also Selver and a sports club MyFitness. On the website, you can also find recipes made by our housekeepers, which show how to make local raw materials and other market products delicious. p>

Read More